Поредната луксозна почива за 20 000 лева е заключена в снимковите

...
Поредната луксозна почива за 20 000 лева е заключена в снимковите
Коментари Харесай

Поредните 20 бона за почивка ПРОФУКАХА Батинкови! Тоца: Аз съм Денерис Таргериан


Поредната първокласна почива за 20 000 лв. е заключена в снимковите албуми на Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова. 40-годишната застаряваща миска означи юбилея си в Исландия дружно със брачна половинка си Ивайло Батинков, написа.



„ Исландия – земя на огън и лед, земя на тролове, митични същества, величествени водопади и естествени магии. Тук е сниман сериалът „ Игра на тронове “, означи русокоската, която на фотосите си се изживяваше като героинята от кино лентата – Майката на драконите Денерис Таргериен.



Тоца не пропусна да означи кой първокласен 5-звезден хотел са определени този път с мъжа си – а точно един от най-скъпарските комплекси, ситуиран в термалните лагуни на Исландия. Бърза инспекция откри, че 5-дневният им престой в The Retreat at Blue Lagoon е коствал 13 000 лв. от джоба на Батинков.



Като прибавим самолетните билети на междинна цена от 2000 лв., изхранването, както и спомагателните екскурзии из необятните вулкани и гейзери на Исландия, сметката още веднъж удари 20 бона.



И въпреки до момента Тоца постоянно да е подчертавала, че децата са неразделно до тях на всяка екскурзия, тъй като е значимо да уголемява кръгозора им, този път остави момчетата при баба им.



Само преди месец фамилията се завърна от дълга отмора на остров Бали, а месец преди този момент бяха на вояж в Швейцария.



През февруари пък посетиха Дубай, а януари прекараха на Малдивите. Ало, Национална агенция за приходите, спите ли?!



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР